På TV 2s nettsider bruker vi og våre partnere informasjonskapsler (cookies) for personlig tilpasning av annonser og måling. Du kan lese mer om dette i vår personvernpolicy og vår informasjonsside om informasjonskapsler.
Gulrotmuffins med kremost-topping, dét er godt det!
12 porsjoner
Ingredienser
12 porsjoner
Slik gjør du
Muffins
Pisk sammen egg og sukker til en lys eggedosis. Rør inn flytende Melange.
Sikt inn hvetemel, kanel, muskat, natron og bakepulver og rør sammen.
Tilsett fint revet gulrot og eple og eventuelt hakket kokesjokolade (kan sløyfes). Rør sammen.
Fordel deigen i muffinsformer ca. 2/3 fulle.
Stek muffinsene på stekeplate midt i ovnen ved 180 grader i 15-25 minutter, steketidavhengig av størrelsen på muffinsformene. Sjekk med en kakepinne at muffinsene er gjennomstekt.
Topping
Rør sammen romtemperert myk margarin og melis og pisk så inn romtemperert kremost og vaniljesukker.
Tips:
1-2 ts saft fra sitron gir ekstra friske muffins.