Informasjonskapsler
På TV 2s nettsider bruker vi og våre partnere informasjonskapsler (cookies) for personlig tilpasning av annonser og måling. Du kan lese mer om dette i vår
personvernpolicy
og vår informasjonsside om
informasjonskapsler
.
Jeg forstår
Oppskrifter
Logg inn
Min Konto
Logg ut
TV 2 Play
Nyheter
Sport
Underholdning
Video
Været
Broom
TV-guide
Mat og oppskrifter
Spesialer
Live
Hjelp
Kontakt oss
Om TV 2
Tips oss
Rabattkoder
Personvern
Lukk meny
Søk i oppskrifter
Av:
Christer Rødseth
Scones med ostekrem
17 min
Middels
17
Ingredienser
0
Scones er enkelt å lage og trenger ikke heve.
Skriv ut
Ingredienser
Slik gjør du
16 porsjoner
Ingredienser
16 porsjoner
Slik gjør du
Scones
Bland sammen mel, bakepulver, sirup, tranebær, sjokolade og nøtter.
Forvarm ovnen til på 180 grader Rør sammen smør med sukker, skall og saft fra 1 appelsin eller sitron.
Bland så alt sammen med kefir. Bruk hendene for å få deigen ordentlig sammen.
Tips:
Kefir kan erstattes med kulturmelk.
Strø litt mel på benken og ha deigen på. Dryss litt mel på deigen og kjevle deigen ut til en firkant med en tykkelse på ca. 3 cm.
Kutt deigen i fire deler og kutt de fire delene i fire. De kan også kuttes i mindre biter om du ønsker det.
Pensle med egg og melk før du steker i 16-20 minutter til de er gylne. Avkjøl på rist.
Ostekrem
Alle ingrediensene kjøres sammen med en håndmikser eller lignende.
Eplesirup
Eplejuicen kokes med sukker til den er helt redusert til en sirup. La den avkjøles i romtemperatur.
Lignende oppskrifter
Grove scones
25 min
•
Middels
Fylte horn med ost og skinke
2 t, 30 min
•
Middels